TACK FÖR DEN HÄR TIDEN BLOGG.SE

Byter nu bloggportal till forme.se där jag kommer fortsätta som vanligt fast ännu bättre! Det här kommer bli superbra! Nu kör vi! 
 
WWW.JULIAKARLSSONS.FORME.SE
 
 

VALENTINES DAY - FOR BOYS

Tjejer ni har ett svårt jobb inför er kan jag säga haha, hitta grejer till killar som man kan ge dem på alla hjärtans dag var inte det lättaste. Här kommer några tips iallafall! Men glöm inte att presenter och allt sådant inte är det viktigaste på alla hjärtans dag utan faktiskt själva kärleken! Puss! 
 
VALENTINES DAY - FOR BOYS

DANCE IS FREEDOM

Godmorgon! Har precis fixat ihop lite gott till frukost och taggar nu dans hela eftermiddagen! Ska bli så otroligt skönt att släppa alla andra tankar och bara dansa. 
Ha en bra söndag babes! 
 
 

VALENTINES DAY - FOR GIRLS

Slängde ihop ett litet collage med tips på vad du kan köpa till din älskling på alla hjärtans dag om man nu vill göra det! Håll utkik för senare kommer ett likandant fast med tips på vad du kan köpa till din pojkvän istället! Love ♥ 
 
valentines

FRIDAYS ARE FOREVER

Nyss kommit hem & bytt om till myskläder efter en himla bra fredag i skolan. Ska mysa ned mig i sängen, titta PLL och äta lite godis nu haha så får vi väl se vad som händer ikväll! Puss på er! 
 
 

TORSDAG

Hej mina favoriter! 
Hur har eran dag varit? Min har varit lite upp och ned men det har gått bra. Efter skolan åkte jag och käkade med mina favoritjejer, hur gott och mysigt som helst! Världens finaste vänner har jag! 
När jag sen slutligen kom hem pluggade jag och nu ska jag ta och bara ha myskväll! 
 
Hoppas allt är bra med er, puss! 
 

LONDON BOKAT

Har äntligen bokat en efterlängtad London resa som kommer äga rum i vår tillsammans med min fina familj! Åh vad kul det kommer bli och åh vad jag ska shoppa! Längtar verkligen! 
 
Har ni varit i London? Några tips på måsten att se/uppleva? Berätta allt! 
 
 

AMERICAN PANCAKES BRUNCH

Supermysig brunch med Alva imorse, hemmagjorda american pancakes innan dansen, tagga till nu! 
 
 
 

ÄLSKLING

Vad tycker ni om dessa mysbilder? I love theeeem, och tjejen bredvid mig på bilderna såklart ♥ 
 RSS 2.0